۶ مهر ۱۳۸۲، ۹:۱۰

ششم مهر در دفاع مقدس

 ششم مهر در دفاع مقدس

گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر : تبادل آتش توپخانه ، اظهارات مهم نخست وزير در مصاحبه راديو تلويزيوني با خبرنگاران داخلي و خارجي، گله مندي فرمانده نيروي زميني سپاه در جلسه قرارگاه خاتم از تحقق نيافتن وعده هاي داده شده از جمله مهم ترين رويدادهاي ششم مهر در دفاع مقدس است .

59/07/06

آقاي ضياءالحق رئيس جمهور پاكستان و حبيب شطي دبيركل كشورهاي اسلامي عصر ديروز وارد تهران شدند. (در رابطه با روابط بين دو كشور و مسائل و مشكلات مربوط به حمله دولت بعث عراق به ايران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.)

63/07/06

ادامه ركود جبهه ها: تبادل آتش توپخانه كه در آبادان و خرمشهر همراه با آتش ادوات بود و اصابت خمپاره به شهرباني آبادان. درگيري، كمين، بستن جاده و سخنراني براي مسافران و ... در مناطق غربي كشور از جمله در بانه، بوكان، پاوه و سقز؛ نياز فوري بازسازي و كمك دولت در 24 روستاي بين سنقر، قروه وكامياران كه بعد از پيروزي انقلاب تاكنون تحت اشغال ضدانقلاب بوده اند.

جمع آوري كتاب و جزوه مربوط به سازمان چريكهاي فدايي خلق (اكثريت) و حزب توده به وسيله گشت ثارالله در تهران.

 پخش اعلاميه و اختلال در بيسيم شهرباني در تهران و داراب به وسيله ضدانقلاب.

اظهارات مسئولان در آخرين روز هفته جنگ آقاي هاشمي رفسنجاني در خطبه هاي نماز جمعه تهران: «هيچ راهي براي ثبات و صلح پايدار منطقه بدون اينكه حزب بعث از اين منطقه حذف شود، وجود ندارد. بايد خودمان را آماده كنيم و آن ضربه نهايي نظامي را اول وارد كنيم كه بعد نتيجه سياسي انقلابي را بتوانيم بگيريم.»

آيت الله مشكيني در خطبه هاي نماز جمعه قم: « صلح تحميلي خيانت بزرگي است.»

محسن رضايي در مراسم نماز جمعه تهران: « دنيا بايد در برداشتن صدام شتاب كند كه اگر برندارد، مبناي يك زلزله خواهد شد.»

سرهنگ صيادشيرازي در نماز جمعه تبريز: « براي ما صلح و مذاكره يك خط استكباري است.»

 اظهارات نخست وزير در مصاحبه راديو تلويزيوني با خبرنگاران داخلي و خارجي: خسارتهاي مالي و جاني جنگ ايران و عراق بسيار بالاست. ما با رژيم فعلي عراق هرگز بر سر ميز مذاكره نخواهيم نشست. رابطه ما با جهان براساس اينكه كدام يك از بلوك و كشورها با ما خصومت كمتر يا بيشتري دارند، تنظيم ميشود. موضعگيري ما در برابر اسرائيل يك موضعگيري استراتژيكي و براي نشان دادن خط جمهوري اسلامي است. وقتي كه در صبرا و شتيلا و يا دهكده سحمور قتل عام صورت ميگيرد و صهيونيزم به كمك امريكا صدها نفر را به گلوله ميبندد، اين كشور (امريكا) نبايد انتظار داشته باشد اتباعش در كشورهاي مختلف، امنيت داشته باشند.

بازتاب سخنان نخست وزير درباره انفجار سفارت امريكا در بيروت يونايتدپرس: « اين اظهارات موسوي اولين عكس العمل رسمي جمهوري اسلامي به انفجار اخير سفارت امريكاست.»

 معاون وزير خارجه امريكا: « وزارت خارجه در مورد انفجار سفارت، نميتواند هيچ كشوري را متهم كند.»

 ادامه تلاشهاي سياسي عراق و متحدانش براي پايان يافتن جنگ بدون توجه به خواست هاي ايران.

ارائه طرح صلح ژاپن در نطق وزير خارجه اين كشور در مجمع عمومي سازمان ملل شامل: اين نكات كه عراق به هيچ وجه سلاحهاي شيميايي به كار نبرد كشتيراني در خليج فارس آزاد بماند. ايران اجازه دهد لايروبي بنادر عراق انجام شود؛ رد طرح ژاپن به وسيله وزير خارجه جمهوري اسلامي.

اظهارات يك روزنامه نگار انگليسي درباره روابط ايران و سوريه: خدام به من گفت كه سوريه نقش اساسي در حمايت از خليج (فارس) و جلوگيري از تشديد جنگ ايفا كرد. سوريه همواره به ايران نصيحت ميكند كه روابط خود را با مسكو تيره نكند. سوريه نيازمند كمك ايران در لبنان است.

 گزارش يك روزنامه ايتاليايي با عنوان "در تهران، در ميان اسراي عراقي خميني": اسراي جنگي عراق فرياد ميزدند: « صدام دشمن خداست.» يك افسر اسير عراقي گفت تنها راه براي بازيافتن صلح، نابودي رژيم صدام و حزب بعث عراق است و اين امر در آينده نزديك تحقق پيدا خواهد كرد.

تفسير راديو مسكو در خصوص آغاز پنجمين سال جنگ تحميلي: امريكا كه از بيطرفي خود در اين جنگ دم ميزند، در واقع از اين درگيري براي گسترش آتي حضور نظامي خود در اين بخش جهان استفاده ميكند.

 گزارش اقتصادي رويتر درباره ايران و ادعاي اين خبرگزاري مبني بر افزايش چشمگير روابط اقتصادي ايران با كشورهاي بلوك شرق و در رأس آن شوروي، به دليل كاهش شديد مبادلات تجاري بين ايران و امريكا.

 اظهارات رياست هيئت نمايندگي ايران در اجلاس كنفرانس بين المجالس در ژنو مبني بر اين كه محدوديتهاي جديد امريكا در مورد كالاهاي تجارتي ايران، هيچگونه تأثير عملي بر ايران نگذاشته است.

ملاقاتهاي جداگانه وزيرخارجه كشورمان با وزير خارجه سوريه، وزير مشاور در امور خارجه امارات متحده عربي، و نخست وزير و وزير خارجه سورينام، در سازمان ملل، و گفتوگو در خصوص طرح اخراج اسرائيل از سازمان ملل و اعلام حمايت و هماهنگي آنان با جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه؛ پايان اجلاس آژانس بين المللي انرژي اتمي و محكوم شدن اسرائيل به دليل حمله هوايي اسرائيل به تأسيسات اتمي عراق.

فراخوان سفير تركيه در تهران به آنكارا در پي بمب گذاري در مقابل هتل آزادي و انتشار اين مطلب كه اين هتل محل اقامت بازرگانان ترك است. اظهارات نخستوزير تركيه مبني بر اينكه: «بازرگانان ترك هدف اين انفجارات نيستند.» اظهارات سفير تركيه در تهران: «مورد هدف قرار گرفتن ديپلماتهاي ترك و ساير تبعه اين كشور در ايران، پيوسته احساس ميشود.»

درگيري بين نيروهاي دولتي و طرفداران اربكان در يكي از شهرهاي تركيه و اعزام 500 كماندو به اين شهر به وسيله دولت تركيه.

 به دنبال بهبود امنيت پرواز در ايران با حضور سپاه در اين عرصه، و قطع هواپيماربايي منافقين، دولت مصر اعلام كرد اقداماتي را جهت منع فرود هرگونه هواپيماي ربوده شده ايراني در فرودگاه قاهره، مورد بررسي قرار ميدهد.

 اعتراض اتحاديه كاركنان زن شركتهاي هواپيمايي خارجي در يونان به وزارت كار اين كشور نسبت به اجبار شدن كاركنان زن شيعه شركت هواپيمايي ايران در آتن به رعايت حجاب اسلامي و رعايت ظواهر شرعي در روابط زن و مرد.

در پي حمله تعدادي از هواداران سازمان چريكهاي فدايي خلق به اين سفارت و اشغال موقت آن در چند روز گذشته و اعتراض ايران، وزارت امورخارجه هلند پذيرفت و اعلام كرد كه سيستم حراست پليسي سفارت ايران در لاهه ناقص بوده است. مصاحبه خبرگزاري كويت در پاريس با مسعود رجوي كه وي از جمله گفت: ما خود را براي دوره بعد از خميني آماده كردهايم.

64/07/06

قرارداد عراق و فرانسه جهت فروش 14 جنگنده ميراژ اف1 فرانسه به عراق .

65/07/06

ادامه مباحث قرارگاه خاتم براي انتخاب منطقه عملياتي و طرح مانور نهايي.

 پيگيري مسائل مربوط به طرح مانور را فرمانده سپاه و حل مسائل مربوط به تداركات و پشتيباني را آقاي هاشمي رفسنجاني عهده دار شدند.

 هواپيماهاي دشمن در پنج مرحله اطراف اروندرود و حومه فاو را بمباران كردند.

 پل ارتباطي قرارگاه نوح بر اروندرود آسيب ديد كه پس از چند ساعت ترميم و راه اندازي شد.

هواپيماهاي عراقي به حريم فضايي اسلام آباد، گيلان غرب، سرپل ذهاب، خرم آباد، همدان، خارك و اطراف بروجرد تجاوز كردند.

 بمباران تأسيسات نفتي روميله در جنوب غربي بصره در حمله هواپيماهاي ارتش ايران.

 حمله ناموفق نيروهاي عراقي به مواضع اتحاديه ميهني كردستان.

 پنج هزار تن از لرستان و 959 تن از خوزستان به جبهه هاي جنگ اعزام شدند. مسئول تبليغات جبهه و جنگ: در يك سال گذشته 3572 نفر روحاني و در ده ماهه اخير 250 نفر از نمايندگان مجلس به جبهه ها اعزام شده اند. از آغاز جنگ تحميلي تا كنون حدود 20هزار روحاني به جبهه ها اعزام شده اند.

هزاران تن از اسيران عراقي خواستار حضور در جبهه هاي جنگ عليه رژيم بعث، شدند.

 معاونت جنگ دانشگاه تبريز اعلام كرد كه خط توليد گلوله هاي خمپاره در كارگاه دانشكده فني تجهيز و راه اندازي شد و نمونه سازي پلهاي شناور به پايان رسيد. تاكنون 1000 تن از استادان، كاركنان و دانشجويان آموزشهاي لازم نظامي و رزمي را فراگرفته اند.

راهپيمايي مجاهدان و مهاجران عراقي در خيابانهاي تهران به مناسبت “روز انقلاب اسلامي عراق.

 دبيركل شوراي همكاري خليج فارس: عراق نه تنها از كشور خود بلكه از توازن استراتژيك قدرت در منطقه دفاع ميكند. شروع جنگ نتيجه غيرمنطقي انقلاب ايران بود. ما به نيويورك آمده ايم تا به جهان بگوييم كه ايران نبايد در اين جنگ پيروز شود.

 اظهارات وزيران خارجه مراكش و روماني در سازمان ملل درباره تلاش بيشتر براي پايان جنگ.

روزنامه پكن: در جنگهاي مدرن اين يك قانون است كه كسي كه پول ندارد، نميتواند بجنگد.

گله مندي فرمانده نيروي زميني سپاه در جلسه قرارگاه خاتم از تحقق نيافتن وعده هاي داده شده براي پشتيباني و تأمين نيرو: “در فرماندهان يگانها اين ذهنيت ايجاد شده كه عدم تدارك يگانها، تعمدي است.” آقاي هاشمي: “دست ما براي پشتيباني باز است و ميتوانيم نيازهاي يك عمليات بزرگ را تأمين كنيم. ما تمام امكانات كشور را بسيج كرده ايم تا عمليات آتي را انجام دهيم .

محسن رضايي: “اگر شما به قولهاي خود در خصوص تأمين به موقع تجهيزات مهندسي و مهمات و حضور بيشتر در جبهه، عمل كنيد، ما قول يك عمليات موفق را به شما خواهيم داد. آقاي هاشمي: شما از ما جلوتر هستيد و همه هستي خود را براي جنگ گذاشته ايد.

 

کد خبر 23011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha